معاون محتوایی مرکز ملی فضای مجازی گفت: در خصوص اینستاگرام و تمام شبکههای اجتماعی خارجی، اقدامات کارشناسی پیرامون فیلترینگ آنها در حال انجام شدن است که بهمرور یک سری سیاستها در خصوص آنها اعمال میشود.معاون محتوایی مرکز ملی فضای مجازی گفت: در خصوص اینستاگرام و تمام شبکههای اجتماعی خارجی، اقدامات کارشناسی پیرامون فیلترینگ آنها در […]
معاون محتوایی مرکز ملی فضای مجازی گفت: در خصوص اینستاگرام و تمام شبکههای اجتماعی خارجی، اقدامات کارشناسی پیرامون فیلترینگ آنها در حال انجام شدن است که بهمرور یک سری سیاستها در خصوص آنها اعمال میشود.معاون محتوایی مرکز ملی فضای مجازی گفت: در خصوص اینستاگرام و تمام شبکههای اجتماعی خارجی، اقدامات کارشناسی پیرامون فیلترینگ آنها در حال انجام شدن است که بهمرور یک سری سیاستها در خصوص آنها اعمال میشود.
امیر خوراکیان در گفتگو با صبح توس در خصوص عدم موفقیت فعلی کشور در ایجاد انسجام و گسترش پیامرسانهای داخلی اظهار کرد: امروزه پیامرسانها به یکی از مسائل بسیار مهم در کشور تبدیلشدهاند که خوشبختانه تاکنون توانستهایم توفیقات خوبی در بحث بومیسازی آنها کسب کنیم.
کاهش شدید ترافیک تلگرام با گسترش پیامرسانهای داخلی
وی افزود: با مطرحشدن و گسترش پیامرسانهای داخلی، ترافیک شبکههایی همچون تلگرام بهشدت کاهش پیداکرده و این فرصت برای پیامرسانهای بومی ایجاد شده که پس از شناسایی مشکلات و رفع موانع، به فکر پیشرفت و جذب مخاطب باشند.
معاون محتوایی مرکز ملی فضای مجازی عنوان کرد: اگرچه هنوز عرصه برای پیامرسانهای داخلی آنقدر گسترده نیست اما از اصل کار رضایت داریم چراکه شبکههای داخلی از حالت انزوا و گوشهگیری خارجشده و به وسط میدان آمدهاند؛ اما باید پذیرفت که پیشرفت آنها درگرو مسائلی همچون دانش فنی، امکانات سختافزاری، دیتاسنتر و برنامه جامع و متنوع برای جذب مخاطب است.
القای یک پیامرسان خاص به مردم کار صحیحی نیست
خوراکیان با اشاره به تعدد فعلی پیامرسانهای داخلی در کشور تصریح کرد: از لحاظ عقلی و منطقی رسیدن به یک شبکه واحد در ابتدای امر امکانپذیر نیست؛ چرا که مردم باید پیامرسانی که موردعلاقه آنهاست را انتخاب کنند و القای یک پیامرسان خاص به آنها کار صحیحی نیست.
وی تشریح کرد: برنامه مرکز ملی برای ساماندهی پیامرسانهای داخلی در مرحله اول، رساندن تعداد آنها از 17 پیامرسانی که در کشور فعال بودند به 7 شبکه بود؛ پسازآن یک سری امکانات بهصورت مساوی در اختیار آنها قرار داده شد تا بتوانند برای جذب مخاطب، در فضایی سالم به رقابت بپردازند.
سروش و گپ بیشتر از بقیه مورد استقبال کاربران قرار گرفتند
معاون محتوایی مرکز ملی فضای مجازی اظهار کرد: در این میان دو پیامرسان سروش و گپ بیشتر از بقیه مورد استقبال کاربران قرار گرفتند و تصمیم بر آن شد که در ادامه راه حمایت بیشتر و جدیدتری از این دو شبکه صورت گیرد؛ البته این به معنی عدمحمایت از سایر پیامرسانها نیست.
حمایت وزارت ارتباطات از پیام رسان های داخلی
خوراکیان در پاسخ به خبرنگار ما در خصوص نوع و میزان حمایت مرکز ملی از پیامرسانهای داخلی گفت: اختصاص اینترنت رایگان، وام 5 میلیارد تومانی برای گسترش شبکه و سایر امکاناتی که در اختیار پیامرسانهای برتر قرارگرفته ازجمله اقداماتی است که وزارت ارتباطات در جهت حمایت از شبکههای داخلی انجام داده است.
وی تأکید کرد: خوشبختانه همه مصمم هستند که پروژه گسترش پیامرسانهای داخلی با تمام قدرت انجام شود اما این مسئله را باید پذیرفت که پروسه سختی را در پیش داریم و در مدت چند هفته و یا چند ماه به ثمر نخواهد نشست.
کارشناس فناوری و رسانه با اشاره به بحث فیلترینگ تلگرام تبیین کرد: بهموازات اینکه شبکههای داخلی ظرفیت بیشتری پیداکرده و سرویسهای بهتری ارائه دهند، میشود در خصوص بحث فیلتر تلگرام و از رده خارج کردن آن تصمیمات دقیقتر و عمیقتری اتخاذ کرد.
بررسی فیلترینگ اینستاگرام در دستور کار مرکز ملی فضای مجازی
خوراکیان در پایان خاطرنشان کرد: البته غافل از توییتر و اینستاگرام هم نبوده و در مورد تمام این شبکهها، اقدامات کارشناسی در حال انجام شدن است که بهمرور یک سری سیاستها در خصوص آنها اعمال میشود.
- منبع خبر : خبرگزاری ایتنا
Thursday, 26 December , 2024