حجت الاسلام والمسلمین سعید روستاآزاد معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در اختتامیه سومین همایش ملی فضای مجازی پاک که در مرکز همایش های غدیر این دفتر برگزار شد، اظهار داشت: اولین همایش فضای مجازی پاک توسط دانشگاه صنعتی شریف و دومین همایش به همت دانشگاه شهید بهشتی و سومین آن […]
حجت الاسلام والمسلمین سعید روستاآزاد معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در اختتامیه سومین همایش ملی فضای مجازی پاک که در مرکز همایش های غدیر این دفتر برگزار شد، اظهار داشت: اولین همایش فضای مجازی پاک توسط دانشگاه صنعتی شریف و دومین همایش به همت دانشگاه شهید بهشتی و سومین آن از سوی جمعیت توسعه گران فضای مجازی پاک به دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم سفارش شد و معاونت فرهنگی تبلیغی این دفتر از اردیبهشت ماه سال جاری اقدامات و مسائل مربوط را پیگیری کرد.
وی گفت: علت برگزاری همایش فضای مجازی پاک در این زمان، به سالروز حکم رهبر معظم انقلاب در خصوص فضای مجازی برمی گردد که ۱۷ اسفندماه بود که از آن روز کارها صورت گرفته است؛ در کمتر همایشی اینگونه مراکز مختلف با جان و دل همکاری می کنند؛ کارگاه های این همایش از سوی مراکز مشارکت کننده ارائه شد و به نظر می رسد که در این همایش فضای خوبی را پدید آوردند.
معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی عنوان کرد: بحث اهمیت فضای مجازی مسأله ای است که باید بین طلاب جدی گرفته شود؛ بخشی از مسائل فضای مجازی به تولیدات حوزویان و فرآوری تولیدات مرتبط است؛ بخش قابل توجهی از تولیدات فعلی حوزویان متناسب با فضای مجازی نیست و نیاز به تحولات متعددی دارد و این رویکرد رهبر معظم انقلاب اقتضائاتی دارد که آگاهی بخشی و اطلاع رسانی و تولید محتواها است؛ این بخشی که مربوط به حوزویان، دانشگاهیان و فرهنگیان است، به این سه حوزه برمی گردد.
وی با اشاره به لزوم تجهیز زیرساخت های ارتباطی و فناوری از سوی دولت افزود: بخشی از این اقتضائات به حاکمیت مربوط است که تجهیز و تأسیس زیرساخت ها است که تا نباشد، فعالیت حوزویان مؤثر نخواهد بود.
حجت الاسلام والمسلمین روستاآزاد اظهار داشت: دبیرخانه این همایش از اردیبهشت شروع به کار کرد و در تمامی مراکز حوزوی و دانشگاهی به دو شکل دیجیتالی و پوستری اطلاع رسانی شد؛ در برگزاری این همایش، بیش از ۲۰ مرکز همکاری داشتند.
روستا آزاد با اشاره به این که بیش از ۱۶۰ چکیده مقاله به دبیرخانه این همایش ارسال شد، گفت: ۴۲ مقاله از سوی کمیته داوران حائز رتبه شد که در قالب ویژه نامه و تک نگاری منتنشر می شود.
وی تصریح کرد: طی روزهای ۱۷ و ۱۸ اسفندماه قریب به ۱۲ کارگاه سه ساعته برگزار شد که عمده در آنها ۱۲۰ تا ۱۵۰ نفر شرکت کنند حضور داشت؛ موضوعاتی از جمله آداب و احکام فضای مجازی، تحلیل جرائم فضای مجازی، فقه فضای مجازی، سواد رسانه ای در تحقق فضای مجازی پاک در این کارگاه ارائه شد.
حجت الاسلام والمسلمین روستاآزاد در پایان خاطرنشان کرد: در کنار این کارگاه ها، نمایشگاهی از سوی مراکز مختلف حوزوی و دانشگاهی آماده شد که با استقبال خوبی مواجه شد.
منبع: رسا
Monday, 9 December , 2024