طبق قانون مبارزه با جرائم رایانهای مجازات مزاحمت در شبکههای اجتماعی از ۹۱ روز تا ۲ سال حبس و پرداخت جزای نقدی تا ۴۰ میلیون ریال خواهد بود. متأسفانه برخی از افراد در جامعه هستند که برای دیگر افراد در شبکههای اجتماعی به دلایل مختلف مزاحمت ایجاد میکنند که طبق قانون، مزاحمت و سلب آسایش […]
طبق قانون مبارزه با جرائم رایانهای مجازات مزاحمت در شبکههای اجتماعی از ۹۱ روز تا ۲ سال حبس و پرداخت جزای نقدی تا ۴۰ میلیون ریال خواهد بود.
متأسفانه برخی از افراد در جامعه هستند که برای دیگر افراد در شبکههای اجتماعی به دلایل مختلف مزاحمت ایجاد میکنند که طبق قانون، مزاحمت و سلب آسایش در فضای مجازی جرم بوده و بر اساس قانون مبارزه با جرائم رایانهای با این افراد برخورد میشود.
بر اساس این گزارش، طبق ماده ۱۶ قانون مبارزه با جرائم رایانهای اگر فردی به وسیله سامانههای رایانهای یا مخابراتی، فیلم یا تصویر فرد دیگر را تحریف و آن را منتشر کند و یا به هر نحوی موجب حتک حیثیت افراد در فضای مجازی شود به حبس از ۹۱ روز تا ۲ سال یا جزای نقدی از ۵ تا ۴۰ میلیون ریال یا هر دو مجازات محكوم خواهد شد.
بر همین اساس، امروزه شبکههای مختلف مجازی به راحتی در اختیار افراد قرار دارد و برخی از اعمال مجرمانه نیز در این فضا رخ میدهد لذا مردم باید با آگاهی کامل وارد این فضا شوند تا مشکل خاصی برای آنها بهوجود نیاید.
از طرفی افزایش مجازات و فرهنگسازی دو عامل مهم و تأثیرگذار در کاهش وقوع جرم در جامعه و فضای مجازی است که باید بیشتر از گذشته به آن پرداخته شود.
- منبع خبر : خبرگزاری آنا
Thursday, 26 December , 2024