چندی پیش شرکت فیس‌بوک، طراحی مجدد نسخه مسنجر فیس‌بوک را کلید زد و در نهایت به تازگی این پروژه را به اتمام رساند و نسخه جدید را به بازار عرضه کرد. نسخه طراحی مجدد مسنجر فیس‌بوک که اولین بار در ماه مه سال گذشته و در کنفرانس توسعه دهنده F8 فیس‌بوک معرفی شده بود، در […]

چندی پیش شرکت فیس‌بوک، طراحی مجدد نسخه مسنجر فیس‌بوک را کلید زد و در نهایت به تازگی این پروژه را به اتمام رساند و نسخه جدید را به بازار عرضه کرد.

نسخه طراحی مجدد مسنجر فیس‌بوک که اولین بار در ماه مه سال گذشته و در کنفرانس توسعه دهنده F8 فیس‌بوک معرفی شده بود، در نهایت به بازار عرضه شد و در اختیار برخی از هواداران و علاقه‌مندان قرار گرفت.
این اپلیکیشن هم در اپ استور و هم در گوگل پلی استور به‌روزرسانی شده است و بسیاری از افراد در اولین فرصت ممکن اقدام به به‌روزرسانی این نسخه در سیستم عامل خود کردند.

به گزارش ایتنا از رایورز به نقل از ورج، تیم طراحی فیس‌بوک اظهار داشتند که ممکن است مدتی طول بکشد تا این اپلیکیشن برای به‌روزرسانی در دسترس همگان قرار بگیرد و تمامی افراد در دنیا بتوانند از این اپلیکیشن استفاده کنند.
هدف فیس‌بوک از این طراحی مجدد این بود چت کلاینت را ساده‌تر و آسان‌تر کند و پیام‌های کاربران یک بار دیگر در جلو و در بخش مرکز قرار دهد.

با وجود این مسائل، بسیاری از کاربران مشتاق هستند که زمان مورد نظر تیم مسنجر تمام شود و این اپلیکیشن با عرضه گسترده خود در اختیار آنها قرار گیرد.
این موضوع در ماه مه اعلام شده بود، اپلیکیشن مذکور در ماه اکتبر وارد فاز طراحی مجدد شد و بعد از آن، تنها راه برای تضمین دسترسی به به‌روزرسانی، خرید یکی از دستگاه‌های چت ویدیویی پورتال بود.

 

قابلیت‌های مهم و اصلی موجود در نسخه طراحی مجدد شامل خلاصه کردن نه زبانه در قالب سه زبانه و ایجاد فضای سفید جهت زیبایی نمای رابط است.
چت‌ها هنوز تمام قابلیت‌ها و امکانات گذشته‌ را که در طول چند سال وارد این برنامه شده است را دارد ولی بسیاری از این موارد در حال حاضر در پشت آیکون چهارنقطه‌ای پنهان شده است و با زدن این دکمه چهارنقطه‌ای همه چیز نمایان می‌شود.

این روش در بسیاری از اپلیکیشن‌های دیگر هم مورد استفاده قرار گرفته است و یکی از علل اصلی استفاده از قابلیت مذکور، آن است که در هنگام انجام کارهای مختلف در مسنجر، تجربه بهتری را به کاربر ارائه می‌کند و از شلوغی بی‌مورد اپلیکیشن با گزینه‌های اضافی جلوگیری می‌کند.

  • منبع خبر : خبرگزاری ایتنا