فیس بوک قول داده که دیگر کارمندانش را در پرونده های رسیدگی به موارد مزاحمت جنسی مجبور به شرکت در جلسات حکمیت خصوصی نکند تا آنها بتوانند به دادگاه های بی طرف مراجعه کنند.  به دنبال برخی تغییرات در شرکت های گوگل، مایکروسافت و اوبر در زمینه رسیدگی به شکایت های زنان از مردان مزاحم […]

فیس بوک قول داده که دیگر کارمندانش را در پرونده های رسیدگی به موارد مزاحمت جنسی مجبور به شرکت در جلسات حکمیت خصوصی نکند تا آنها بتوانند به دادگاه های بی طرف مراجعه کنند.

 به دنبال برخی تغییرات در شرکت های گوگل، مایکروسافت و اوبر در زمینه رسیدگی به شکایت های زنان از مردان مزاحم جنسی، فیس بوک هم می گوید تلاش دارد تا روند رسیدگی به این مشکل فراگیر را عادلانه تر کند.

بر اساس اطلاعیه ای که توسط فیس بوک در این زمینه منتشر شده، این شرکت سیاست خود در زمینه رسیدگی به روابط افراد در محیط کار را به روز کرده تا برگزاری حکمیت خصوصی میان شاکی و متشاکی در پرونده های آزار جنسی تنها یک گزینه قابل انتخاب و نه یک ضرورت باشد.

در ادامه این اطلاعیه امده است: آزار جنسی چیزی است که در فیس بوک بسیار جدی گرفته می شود و برای این هیچ جایگاهی در این شرکت وجود ندارد.

با این تغییر سیاست کارکنان فیس بوک می توانند برای پیگیری شکایات خود در زمینه مزاحمت های جنسی به دادگاه های آزاد مراجعه کنند و مجبور به حل و فصل موضوع در داخل این شرکت نیستند. از این پس مدیران ارشد شرکت فیس بوک نیز در صورت برقراری ارتباط عاطفی با فرد دیگری در داخل این شرکت مجبور به افشای این موضوع به طور رسمی هستند.

هفته گذشته هزاران نفر از کارمندان گوگل با برگزاری تظاهراتی خواستار توجه جدی مدیران ارشد این شرکت به مزاحمت های جنسی در درون گوگل شدند و به نظر می رسد این مساله نیز در سیاست گذاری جدید فیس بوک بی تاثیر نبوده است. این تظاهرات پس از آن انجام شد که اعطای پاداش ۹۰ میلیون دلاری به اندی روبین از مدیران ارشد این شرکت که به علت آزار جنسی از گوگل اخراج شد، تایید شد.

  • منبع خبر : خبرگزاری مهر