یک فوق تخصص اعصاب کودکان گفت: کودکانی که بیش از حد در فضای مجازی هستند بیشتر در معرض افسردگی قرار می‌گیرند. انصاری‌پور متخصص علوم اعصاب و فوق تخصص اعصاب کودکان گفت: استفاده بیش از حد از فضای مجازی تاثیر منفی بر اعصاب و روان کودکان دارد و باعث ایجاد اختلالات روان‌پریشی و روحی در آنها […]

یک فوق تخصص اعصاب کودکان گفت: کودکانی که بیش از حد در فضای مجازی هستند بیشتر در معرض افسردگی قرار می‌گیرند.

انصاری‌پور متخصص علوم اعصاب و فوق تخصص اعصاب کودکان گفت: استفاده بیش از حد از فضای مجازی تاثیر منفی بر اعصاب و روان کودکان دارد و باعث ایجاد اختلالات روان‌پریشی و روحی در آنها می‌شود.

وی ادامه داد: اگر فرزندان بدون کنترل و نظارت والدین از فضای مجازی استفاده کنند، تحت تاثیر رفتاری، تربیتی و اخلاقی منفی قرار می‌گیرند و به نوعی دچار سرگردانی در اجتماع می‌شوند.

انصاری پور ادامه داد: حضور بدون کنترل کودکان درفضای مجازی باعث سرگردانی آنها می‌شود؛ در نتیجه معلم و خانواده‌ دیگر قادر به کنترل و تربیت فرزندان نیستند.

متخصص علوم اعصاب افزود:کودکانی که بیش از حد از شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی استفاده می‌کنند نسبت به سایر کودکان بیشتر در معرض افسردگی و استرس قرار می‌گیرند و متاسفانه خیلی زود احساس تنهایی به این کودکان دست می‌دهد.

وی بیان کرد: دیدن صحنه‌های خطرناک مانند قتل، خونریزی و جنگ اثر منفی بر روان  کودکان می‌گذارد به طوری که آن‌ها دچار کابوس شبانه و وحشت در خواب می‌شوند.

تاثیر مخرب جنگ و خونریزی بر روان کودکان

انصاری پور با اشاره به اینکه در کشور‌های پیشرفته صحنه‌های وحشتناک مانند جنگ و خونریزی را بسیار کوتاه به تصویر می‌کشند، افزود: کشور‌های توسعه یافته خیلی زود از موضوعاتی مانند جنگ و خونریزی عبور می‌کنند، زیرا دیدن جزئیات اینگونه صحنه‌ها اثرات مخربی بر روی روح و روان کودکان می‌گذارد.

وی گفت: کودکانی که بیش از حد زمان خود را در شبکه‌های اجتماعی سپری می‌کنند؛  بیشتر دچار دوگانگی می‌شوند و متاسفانه در این حالت دست به هر کاری می‌زنند.