یکی از مسائلی که ذهن مدیران را به خود مشغول کرده است، جرائم سایبری و تبعات آن است. آموزش امنیت سایبری به کارمندان در جلوگیری از این خطرات بسیار موثر خواهد بود.در جهانی که پر از جرائم سایبری شده است، تنها راهکار برای مقابله با جرائم و مشکلات سایبری، آموزش است. در سازمان‌ها نیز همین […]

یکی از مسائلی که ذهن مدیران را به خود مشغول کرده است، جرائم سایبری و تبعات آن است. آموزش امنیت سایبری به کارمندان در جلوگیری از این خطرات بسیار موثر خواهد بود.در جهانی که پر از جرائم سایبری شده است، تنها راهکار برای مقابله با جرائم و مشکلات سایبری، آموزش است.
در سازمان‌ها نیز همین روال می‌توانند بسیار مفید و سازنده باشد. کارمندان در صوررتی که چند نکته ساده را بدانند، می‌توانند به راحتی جلوی بسیاری از نقض‌ها را بگیرید و از وقوع جرم در سازمان خود جلوگیری کنند.

به گزارش فمپ از ایتنا، اولین راهکار برای مقابله با جرایم سایبری، مدیریت موثر و کارآمد رمز عبور است.
آمارها نشان می‌دهد که ۶۳ درصد از نقض داده‌ها به خاطر ضعف یا به سرقت رفتن رمز عبور به وقوع می‌پیوندد. بسیاری از افراد رمز عبور را بر پایه روز تولد و دیگر تاریخ‌های خاص انتخاب می‌کنند.
لازم است که هر کارمند رمزعبورهای قوی ایجاد کند که شامل حروف کوچک و بزرگ باشد. باید یک رمز عبور در هر ۴۵ تا ۹۰ روز تغییر کند و از یک رمز عبور نباید در سایت‌های مختلف استفاده کرد.

یکی از مسائل مهم دیگر، حفاظت از داده‌های حساس است.
آدرس ایمیل، اطلاعات مربوط به کارت اعتباری، اسم مشتریان و شماره‌های تامین اجتماعی جز اطلاعاتی هستند که باید از آنها حفاظت شود. کارمندان باید در هنگام انجام کارهای سازمانی در منزل یا بیرون از سازمان مراقب وای‌فای‌های عمومی باشند.
اتصال به وای‌فای عمومی می‌تواند دستگاه را در معرض حمله هکرها یا مجرمان سایبری قراردهد.

 

شناسایی فعالیت‌های مشکوک هم یکی دیگر از مواردی است که کارکنان باید آموزش ببینند. در صورتی که ایمیلی از شما می‌خواهد اطلاعات شخصی خود را تایید یا وارد کنید، باید به آن دقت کنید چون ممکن است از این طریق اطلاعات کاری شما سرقت کنند.

کارمندان با داشتن رموز امنیت سایبری به راحتی می‌توانند جلوی مشکلات احتمالی را بگیرند.
یک مشکل کوچک ممکن است سازمان را در دردسر بزرگی بیندازد. پس سعی کنید به کوچک‌ترین مشکلات هم اهمیت بدهید تا از وقوع خطرات در امان بمانید.