طبق آمار رسمی تا پایان سال ۱۳۹۶ از حدود ۲۴ میلیون خانوار ایرانی بیش از شش میلیون خانوار در محل سکونت خود به اینترنت دسترسی نداشتند. آخرین اطلاعات مرکز آمار ایران از وضعیت برخورداری خانوارهای کشور و استفاده افراد از اینترنت در پایان سال ۱۳۹۶ نشان میدهد که از کل خانوارهای ایرانی که حدود ۲۴ […]
طبق آمار رسمی تا پایان سال ۱۳۹۶ از حدود ۲۴ میلیون خانوار ایرانی بیش از شش میلیون خانوار در محل سکونت خود به اینترنت دسترسی نداشتند.
آخرین اطلاعات مرکز آمار ایران از وضعیت برخورداری خانوارهای کشور و استفاده افراد از اینترنت در پایان سال ۱۳۹۶ نشان میدهد که از کل خانوارهای ایرانی که حدود ۲۴ میلیون و ۶۸۴ هزار نفر بودهاند، ۱۷ میلیون و ۹۶۰ هزار نفر به اینترنت در محل سکونت خود دسترسی داشتند. در نتیجه بیش از شش میلیون نفر در محل سکونت خود به اینترنت دسترسی نداشتند.
بیشترین دسترسی خانواری در استانها مربوط به بوشهر با ۸۳.۸، تهران ۸۱.۹ و خوزستان با ۸۰.۶ درصد است و بیشترین درصد استفاده فردی در استانها نیز به تهران با ۷۶، سمنان ۷۲.۷ و قم ۷۰.۹ درصد اختصاص دارد.
اما بررسی کاربرد اینترنت در بین افراد شش ساله و بیشتر تا پایان سال نشان میدهد از حدود ۷۲ میلیون و ۳۱۸ هزار نفری که این گروه را تشکیل میدهند بیش از ۴۶ میلیون و ۳۱۵ هزار نفر از اینترنت استفاده میکنند.
کاربرد اینترنت در بین جمعیت شش ساله و بیشتر به گونهای است که در فعالیتهای اینترنتی بیشترین سهم برای ۷۰.۵ درصد در شبکههای اجتماعی، ۵۵.۱ درصد بازی یا دانلود فیلم یا موسیقی و ۳۵.۷ درصد نیز برای جستوجوی اطلاعات است.
برای افراد شش ساله و بیشتر، بیشترین سهم محلهای دسترسی مربوط به ۹۴.۵ با دستگاه سیار در هرجا، ۸۰.۶ در محل سکونت، ۶.۷ درصد در محل تحصیل و ۵.۹ درصد در محل کار آنها است.
- منبع خبر : خبرگزاری ایسنا
Friday, 22 November , 2024