به گزارش خبرگزاری تسنیم، محمد آذرجهرمی در گفت وگو با ستاد خبری یازدهمین نمایشگاه رسانه های دیجیتال در حاشیه بازدیدش از این نمایشگاه گفت: ارتباطات اولین موضوعی بود که بعد از زلزله اخیر می توانست شرایط را به حالت قبل بازگرداند که در جلسه شب گذشته روی چنین موضوعی تاکید شده است. وی با بیان […]
به گزارش خبرگزاری تسنیم، محمد آذرجهرمی در گفت وگو با ستاد خبری یازدهمین نمایشگاه رسانه های دیجیتال در حاشیه بازدیدش از این نمایشگاه گفت: ارتباطات اولین موضوعی بود که بعد از زلزله اخیر می توانست شرایط را به حالت قبل بازگرداند که در جلسه شب گذشته روی چنین موضوعی تاکید شده است.
وی با بیان اینکه متاسفانه ساعت های طلایی برقراری ارتباطات را از دست دادیم افزود: شرایط و وضعیت به حالت خوب بازگشته است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: مسئول بحران وزارت ارتباطات با همکاری دانشگاه امیرکبیر مامور شده است تا در زمینه شرایط بحرانی و چگونگی آن مطالبی را استخراج کند.
وی اظهار داشت: تجمع تماس ها در منطقه زلزله زده در بالاست که البته به دلیل نیازمندی های آن بوده است اما ما به دنبال آن هستیم که ظرفیت خوبی را با افزایش خدمات و ارتباطات بدهیم.
آذرجهرمی خاطرنشان کرد: شرکت های ارائه دهنده خدمات اینترنت به زودی مدل های فروش اینترنت که البته باید توامان منافع کاربر نهایی و شرکت ها را با هم داشته باشد را اعلام خواهد کرد. ضمن اینکه تا 10 آذر منتظر واکنش شرکت ها و مردم در این باره خواهیم بود.
وی افزود: پیش بینی می کنیم بیش از 80 درصد کابران از بسته های جدید راضی خواهند بود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: توسعه پیام رسان های داخلی به معنی محدودسازی برخی پیام رسان های خارجی و قطع و وصل آنها نیست که البته طبق گفته آنها این اختلال از سرور آنها بوده است اما در مجموع می کوشیم شبکه ها و پیام رسان های داخلی را توسعه دهیم.
وی تصریح کرد: به پیام رسان هایی که از سمت مرکز ملی فضای مجازی معرفی شده اند خدماتی را ارائه خواهیم کرد که پهنای باند متناسب و تعرفه تدریجی و … و توسعه فعالیت های لازم برای آنها بخشی از این حمایت ها بوده است.
آذرجهرمی گفت: مردم نباید احساس ناخوشایندی بابت از بین رفتن حریم خصوصی آنها و درز اطلاعات، نشر اطلاعات و بهره برداری غیرمجاز از آنها داشته باشند.
وی تاکید کرد: توسعه پیام رسان های داخلی برای توسعه کسب و کار جوانان ایرانی در دستور کار است و از این کار حمایت می کنیم.
بنابراین گزارش، محمد جواد آذری جهرمی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات همچنین در نشست خبری که در محل نمایشگاه با حضور اصحاب رسانه برگزار شد اظهار داشت: آنچه به صورت ویژه در محتوای نمایشگاه می توان واضح و آشکار دید یک انرژی بسیار خوب و بی نظیر جوانی است که در خدمت توسعه فضای مجازی در کشور بوده که این امر بسیار امیدوار کننده است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اصل برگزاری نمایشگاه رسانه های دیجیتال را تخمین زدن توانمندی ها در کشورعنوان کرد و بیان داشت: هماهنگی ها در عرصه داخلی و برداشتن موانع پیرامون این امر باید محقق شود. اگر انرژی و پتانسیل موجود را به کار ببریم بدون شک در برگزاری نمایشگاه رسانه های دیجیتال در سال آینده به صورت پربارتر پربارتر موفق تر خواهیم بود.
این عضو کابینه دولت ابراز داشت: این انگیزه ها، علاقه ها و انرژی ها در نمایشگاه به صورت بارز دیده می شود و بسیار ارزشمند خواهد بود.
وی یادآور شد: کاهش تعرفه و تغییر مدل تعرفه گذاری دو بحث متفاوت است، ما در عرصه سرویس های دسترسی در درون کشور یک تعرفه هایی داریم که در دنیا مقایسه می شود ، کشور ما جز 10 کشور اول دنیا درخصوص شاخص نسبت درآمد خانواده ها با هزینه ای که پرداخت می کنند به لحاظ قیمت موبایل اینترنت محسوب می شود.
آذری جهرمی گفت: سرویس اینترنت موبایل نسبت به سرویس ثابت اینترنت در دنیا گران قیمت تر است ، در عین حال در کشور درخصوص سرویس اینترنت ثابت در مقایسه با دنیا رتبه بهتر از 90 نداریم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات مدل تعرفه گذاری سرویس های ثابت را یکی از دلایل این موضوع عنوان کرد و بیان داشت: کاربران دائماً نگران این هستند که حجم اینترنتشان چه زمانی تمام می شود و همین امر موجب رفتار محافظه کارانه کاربران در مصرف می شود و در فضای دانلود قرار می گیرند، همین مطلب بزرگترین ضربه را به تولید کنندگان محتوا و اکوسیستم این مجموعه وارد می کند.
به گفته این عضو کابینه دولت؛ در دنیا مدل حجمی برای اینترنت ثابت منسوخ شده است و از این مدل استفاده نمی شود بر همین اساس باید در کشور به سمت اینترنت غیرحجمی برویم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اعلام اینکه اینترنت غیر حجمی و با اختصاصی تفاوت هایی دارد افزود: زمانی که سرویس غیر حجمی استفاده می شود در حالاتی ممکن است تضمین پهنای باند را نداشته باشیم. یعنی سرویس شما در 95درصد اوقات مطابق با سرعتی که خریداری شده سرویس دهی می کند .
وی درخصوص طرح سما اظهار داشت: محتوای سالم و محتوای مورد اطمیمنان بحث های جداگانه ای است . شامد می تواند یک مرجعی باشد برای ما در کشور تا اطمینان خاطر به مردم داده شود چه بنگاه هایی اخبار و محتواهایشان مورد اطمینان است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تاکید بر اینکه شامد زیر ساخت اعتماد الکترونیکی است که حاکمیت آن را تایید می کند بیان داشت: بر اساس این طرح به تدریج محتواهایی که مورد اطمینان بیشتر است مورد اقبال بیشتری قرار می گیرند. شامد می تواند حوزه پخش شایعات در فضای مجازی را مدیریت کند. کسانی که رفتار غیرحرفه ای دارند از طریق افکار عمومی و ارزیابی های منصفانه و عادلانه بررسی و اعلام می شود.
آذری جهرمی خاطرنشان کرد: شامد می تواند کمک فراوانی به بهود وضعیت فعلی و سالم سازی فضای مجازی داشته باشد این امر موضوع بسیار مهمی است که وزارت ارشاد آغاز کرده و ما نیز همه جانبه در وزارت ارتباطات کمک خواهیم کرد.
Sunday, 17 November , 2024