فیس‌بوک اعلام کرد که زیر بار حذف اخباری که از سوی یکی از احزاب سیاسی جعلی شناخته می‌شود، نخواهد رفت.فیس‌بوک اعلام کرد که زیر بار حذف اخباری که از سوی یکی از احزاب سیاسی جعلی شناخته می‌شود، نخواهد رفت. سیمون میلنر به‌عنوان معاون رئیس فیس‌بوک در آسیا اقیانوسیه حکم جدیدی را در رابطه با مدیریت […]

فیس‌بوک اعلام کرد که زیر بار حذف اخباری که از سوی یکی از احزاب سیاسی جعلی شناخته می‌شود، نخواهد رفت.فیس‌بوک اعلام کرد که زیر بار حذف اخباری که از سوی یکی از احزاب سیاسی جعلی شناخته می‌شود، نخواهد رفت.

سیمون میلنر به‌عنوان معاون رئیس فیس‌بوک در آسیا اقیانوسیه حکم جدیدی را در رابطه با مدیریت اخبار جعلی که در می ماه گذشته در رابطه با انتخابات فدرال استرالیا منتشرشده بود، صادر کرد.

سیمون میلنر در نامه‌ای در این رابطه اظهار داشت که وظیفه ما نیست که محتوایی را که از جانب یکی از طرف‌های سیاسی غلط پنداشته  می‌شود را حذف کنیم. این نامه یک ماه پس از روز انتخابات ۲۰۱۹ استرالیا به نوا کارول به‌عنوان دبیر ملی حزب کارگر استرالیا عرضه شد.

 

در این انتخابات یک کارزار اطلاعاتی، اخباری را در رابطه با برنامه‌های حزب کارگر مبنی بر بازگرداندن مالیات مرگ (که استرالیا در دهه ۱۹۷۰ میلادی آن را لغو کرده بود) در فیس‌بوک منتشر کرده بود. حزب کارگر نیز در پاسخ این اقدام به فیس‌بوک اعلام کرده بود که این دسته از اخبار جعلی در رابطه با مالیات مرگ ممکن است بر نتیجه انتخابات اثر بگذارد. میلنر نیز در پاسخ به درخواست این حزب برای حذف اخبار مرتبط با این مالیات جدید، اظهارات یادشده را بیان کرد.

میلنر در این نامه اعلام کرد که:« من درک می‌کنم که ترجیح شما بر این بود که فیس‌بوک تمام محتوایی که از جانب شما به‌منزله اطلاعات غلط تلقی می‌شود را به‌جای تنزل رتبه به‌طورکلی حذف کند؛ بااین‌حال فیس‌بوک تنها محتوایی را حذف می‌کند که استانداردهای جامعه ما را نقض کند.»

در کشمکش‌های بین مقامات فیس‌بوک و حزب کارگر، میلنر اظهار داشت که فیس‌بوک از کار دولت استرالیا برای ایمن‌سازی انتخابات ۲۰۱۹ حمایت می‌کند. البته چندی پیش کمیسیون تجارت فدرال فیس‌بوک را به دلیل مشکلات حریم خصوصی در رابطه با تأثیر احتمالی این پلتفرم بر کمپین‌های سیاسی جریمه کرده بود.

  • منبع خبر : خبرگزاری ایتنا